Magyar

AZair

Itt megtalálja a legolcsóbb repülőjegyeket Európába, a Közel-Keletre, Ázsiába és környékére. Állítson össze fapados repülőjegyeket és válassza ki az ajánlatból a legolcsóbb variációt. Az AZair-nek köszönhetően az olcsó repülőjegyek többé nem maradnak rejtve. Fedezze fel az összes fapados repülőjegyet egy helyen.

» Az adatbázisban található repülőterek

Pillanatnyilag az AZair-ben 62 légitársaság járatait elemezzük:

Az AZair összesen 479 ország 92 repülőteréről találja meg a legolcsóbb repülőjegyeket. Függetlenül attól, hogy északi, vagy déli országba szeretne utazni, az AZair mindig meg találja a legolcsóbb járatokat. Fedezze fel a legolcsóbb fapados repülőjegyeket, amiket az AZair kínál.

» Kapcsolat


Kapcsolat

Kapcsolat www.azair.sk weboldalt üzemelteti:

AZair s.r.o.
Adószám: 29127751
VAT: CZ29127751
Székhely: Koulova 1564/41, 16000 Praha 6 - Dejvice

kapcsolat: info (zavináč) azair.cz

Felelősség-elhárítási nyilatkozat

1. Weboldal tartalma

A weboldalon közzétett információk csak tájékoztató jellegűek. Az üzemeltető nem vállal felelősséget az információk helyességéért, teljességéért vagy minőségéért. Az esetleges anyagi, vagy nem anyagi vonzatú kárigények, melyek a weboldalon található információk használatával keletkeztek, kizártak az üzemeltetővel szemben. A weboldalon megjelenített információk felhasználásával a felhasználó vállalja, hogy ezt saját kockázatára teszi. Az üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy előzetes bejelentés nélkül megváltoztassa, kibővítse vagy törölje részlegesen vagy teljesen a weboldalon közölt információkat vagy annak tartalmát.

2. Hivatkozások és linkek

Az üzemeltető nem tudja befolyásolni harmadik személy weboldalainak aktuális, vagy jövőbeli tartalmának formáját és tartalmát. Ezért ezennel kifejezetten tartózkodik a felelősség vállastól a harmadik személy oldalán található tartalomért, melyek megváltozhattak a hivatkozás átvétele után. Ez a tartózkodás/felelősség-elhárítási nyilatkozat érvényes minden harmadik személy weboldalára irányuló hivatkozásra ezen a weboldalon. A törvénytelen, hibás vagy nem teljes tartalomért és kifejezetten ezek által keletkezett károkért a hivatkozással átirányított harmadik személy weboldala visel felelősséget, nem pedig ezen weboldal üzemeltetője, aki csak hivatkozott a megadott weboldalra. Bármely hivatkozás megjelenítése nem értendő ajánlatként és nem vállal felelősséget harmadik személy weboldalának tartalmáért.

3. Weboldal elérhetősége

A weboldal üzemeltetője mindent megtesz azért, hogy biztosítsa a rendelkezésre álló technikai eszközök segítségével a weboldal elérhetőségét az internet hálózatában. Az üzemeltető nem tehető felelőssé a weboldal elérhetetlenségéből keletkezett károkért.

4. Felelősség-elhárítási nyilatkozat hatályossága

Ez a felelősség-elhárítási nyilatkozat vonatkozik az összes ezen a doménen található oldalra is. Ha ezen szöveg része vagy némely cikkelye nem egyezik meg, akár csak részben a hatályos törvényekkel vagy rendeletekkel, ez nem érinti a nyilatkozat fennmaradó részeit.